Największe święto żywności
i kulinariów w nowatorskiej formule
spotkania profesjonalistów i pasjonatów

16-18 marca 2017 • Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach

 

O tym będziemy mówić

  • Żywność – najlepsza wizytówka promocyjna Polski
  • Przetwórcy i handlowcy łączą siły w walce o klienta
  • Branża gastronomiczna wobec trendów kulinarnych i prozdrowotnych
  • Handel wobec nowych trendów konsumenckich
  • Lokalność i regionalność jako przeciwwaga dla produkcji masowej
  • Produkty organiczne i ekologiczne – między rosnącym trendem a intratnym biznesem

Polecają Food Show

EDYTA KOCHLEWSKA, redaktor naczelna redakcji „Rynku Spożywczego” i Portalspożywczy.pl

Polski rynek gastronomiczny stale się rozwija, zmieniają się trendy, oczekiwania i upodobania klientów. Warto je obserwować, analizować, ale również podejmować dyskusje na tematy dotyczące branży, by rynek HoReCa rósł w siłę. Dlatego też cenimy inicjatywy, które stają się platformą do spotkań z producentami żywności, dostawcami, ale też konkurencją i potencjalnymi klientami naszych restauracji. Liczę, że Food Show zgromadzi wielu uczestników i okaże się ciekawym wydarzeniem zarówno dla branży, jak i konsumentów, wartym kolejnych edycji.

SYLWESTER CACEK, Prezes Zarządu, Sfinks Polska

Food Show to nowe, świeże wydarzenie, jakiego brakowało na kulinarnej mapie Śląska. To aż 3 dni wystaw, prezentacji, degustacji i spotkań. Miejsce, gdzie wszyscy pasjonaci dobrej kuchni mogą podzielić się z innymi swoją pracą i pasją. Wszystkich głodnych nowych doświadczeń zapraszam do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. Do zobaczenia w marcu!

MIŁOSZ KOWALSKI, szef kuchni hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport

Facebook