Centrum Kulinarne - Pasty, makarony, nudlle – „w prostocie smak”
ZOBACZ WIĘCEJCentrum Kulinarne - Pasty, makarony, nudlle – „w prostocie smak”
ZOBACZ WIĘCEJSESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIStanowisko: szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
Stanowisko: dyrektor generalny, Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza
Stanowisko: dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
Stanowisko: analityk ds. żywności i napojów w Polsce, Mintel
Stanowisko: Program Manager RIS, EIT Food CLC North-East
Stanowisko: redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
Stanowisko: prezes zarządu, Bakalland SA
Stanowisko: prezes zarządu, Mokate SA
Stanowisko: zastępca prezesa ds. handlu, Spółdzielnia Dostawców Mleka w Wieluniu
Centrum Kulinarne - Street Food - Kulinarna podróż po świecie
ZOBACZ WIĘCEJGASTROSILESIA - Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku.
Centrum Kulinarne - Przepis na dobre zdjęcie
ZOBACZ WIĘCEJSPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Kultura estetyczna a percepcja jakości artystycznej zdjęć
2. Jak trendy konsumencie determinują prace nad przygotowaniem materiału zdjęciowego i graficznego.
3. Marketingowy aspect‚ food styling’u.
SKŁADNIKI:
1. Food styling: tło zdjęcia, scenografia, kolorystyka, kompozycja, ludzie na zdjęciach.
2. Rodzaje zdjęć kulinarnych.
SPOSÓB PODANIA:
1. Przedstawienie krok po kroku jak powstaje zdjęcie na konkretnym przykładzie.
2. Przykład pokazania zdjęcia jednego produktu na 3 sposoby.
Spotkanie poprowadzą:
Anna Seroczyńska, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing / Karolina Osuch, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing
Stanowisko: social media i marketing manager, zawodowo związana z branżą gastronomiczną i hotelarską
Stanowisko: ekspert ds. trendów kulinarnych, konsultant marketingowy sektora spożywczego, blogerka restauracyjna (Restaurantica.pl), właścicielka portalu Warsawfoodie.pl
Stanowisko: Zmiany Zmiany Agata Golonka Filip Stefański s.c.
Stanowisko: prezes, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.
Stanowisko: koordynatorka kampanii RoślinnieJemy , -
Stanowisko: autorka bloga kuchniokracja.hanami.pl oraz książek o trendach w kuchni azjatyckiej i „Polish Culinary Paths”
Stanowisko: dziennikarz, portalspozywczy.pl
Stanowisko: trendsetter kulinarny
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIStanowisko: pełnomocnik zarządu, Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
Stanowisko: prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
Stanowisko: twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
Stanowisko: szef kuchni, Restauracja Cadenza
Stanowisko: dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
Stanowisko: pomysłodawczyni i główna koordynatorka, Gliwicka Kooperatywa Spożywcza Tomata
Stanowisko: manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
Stanowisko: dziennikarz, portalspozywczy.pl
SHORT STORIES - przegląd ciekawych konceptów gastronomicznych i projektów kulinarnych
PRELEGENCIStanowisko: właściciel, SPOON Adrian Feliks
Stanowisko: szef kuchni
Stanowisko: blog Ourtime.pl
Stanowisko: Kulinarne Nawigacje
Stanowisko: redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
Stanowisko: Gotowanie z Pasją
Stanowisko: Gotowanie z Pasją
Centrum Kulinarne - Deser Ala cart
ZOBACZ WIĘCEJCentrum Kulinarne - Kuchnia bezglutenowa
ZOBACZ WIĘCEJSuperfoods - trend wpisany w idee wellness, fit i eko
PRELEGENCIStanowisko: dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
Stanowisko: redaktor prowadząca, sadyogrody.pl
Stanowisko: prezes zarządu, Purella Food
Stanowisko: zastępca dyrektora, Departament Rozwoju Rynku, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa
Stanowisko: dyrektor finansowy, Intenson Europe Sp. z o.o.
Stanowisko: strategy director, Pitted Cherries
Stanowisko: Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
Stanowisko: wykładowca Food Studies, autorka bloga Pyza Made in Poland, ekspert kuchni azjatyckich, SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny
Stanowisko: dziennikarka, badaczka trendów, coacherka, trenerka i mentorka
Stanowisko: Strategy Director, Feno.pl
Stanowisko: Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing o Grzegorz Targosz, Gotowanie z Pasją
Stanowisko: prezes, DEMO Effective Launching
Stanowisko: Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing
Stanowisko: Gotowanie z Pasją
Stanowisko: dziennikarz, portalspozywczy.pl
Milenialsi w kuchni: przepisy z bloga, diety pudełkowe, wygoda i przyjemność gotowania
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIStanowisko: prezes zarządu, Just Chopped
Stanowisko: współwłaściciel, BioBistro
Stanowisko: coach zdrowia i żywienia
Stanowisko: współzałożyciel, CookUp
Stanowisko: Czytaj Skład
Stanowisko: dziennikarz, portalspozywczy.pl
Centrum Kulinarne - Roślinnie jemy
ZOBACZ WIĘCEJW związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).
Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.
Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).
Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.
Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.
Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.