
Zuzanna Antecka
Stanowisko: dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
Dyplomowany dietetyk i psycholog. Specjalizuje się w żywieniu dzieci. Pomaga rodzicom zamienić ich dzieci w Małych Smakoszy. Swoje porady opiera na dowodach naukowych i kieruje się przede wszystkim zdrowym rozsądkiem. Uczy jak ukształtować pozytywne nawyki żywieniowe u dzieci i dorosłych. Autorka bloga www.szpinakrobibleee.pl, na którym pokazuje, jak dobrze karmić dzieci i nie zwariować. Stworzyła już 5 kursów on-line m.in. na temat rozszerzania diety, słodyczy oraz niejadków. Prowadzi konsultacje z rodzicami dzieci mających trudności z jedzeniem. Współpracuje z Akademią Pawła Zawitkowskiego. Ukończyła m.in. szkolenia “Dziecko w gabinecie dietetyka”, "Karmienie dziecka w aspekcie logopedycznym" oraz “Wybiórczość pokarmowa w ujęciu sensoryczno-motorycznym”. Jej artykuły ukazały się m.in. w magazynie "Charaktery" oraz w "Kwartalniku Laktacyjnym".
Bierze udział w sesjach:
-
Superfoods - trend wpisany w idee wellness, fit i eko
PRELEGENCISuperfoods - trend wpisany w idee wellness, fit i eko
- Zuzanna Antecka - dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
- Magdalena Brzózka - redaktor prowadząca, sadyogrody.pl
- Michał Czerwiński - prezes zarządu, Purella Food
- Paweł Kocon - zastępca dyrektora, Departament Rozwoju Rynku, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa
- Radosław Łodziato - dyrektor finansowy, Intenson Europe Sp. z o.o.
- Michał Maciejewski - strategy director, Pitted Cherries
- Czesław Meus - Stowarzyszenie „Polska Ekologia”