Weronika Pochylska
Firma: -
Stanowisko: koordynatorka kampanii RoślinnieJemy
Bierze udział w sesjach:
-
Future foods - dziś ciekawostka, jutro - silny trend
- Kuchnia 4.0 – „bezmięsne” mięso, jadalne owady, warzywne desery, prozdrowotne słodycze
- 2
- Convenience i technologia wpływają na rozwój oferty producentów
- Social media wylęgarnią kulinarnych trendów – prosecco, hummus i buraki hitem Instagrama
- Skąd pochodzą żywieniowe ciekawostki – jak wyczuć trend?
- Świat zwariował na punkcie ramenu, kiszonek, antycznych zbóż, spiruliny, poke bowl. Co dalej?
Future foods - dziś ciekawostka, jutro - silny trend
- Angelika Borysiak - social media i marketing manager, zawodowo związana z branżą gastronomiczną i hotelarską
- Marta Glinka - ekspert ds. trendów kulinarnych, konsultant marketingowy sektora spożywczego, blogerka restauracyjna (Restaurantica.pl), właścicielka portalu Warsawfoodie.pl
- Agata Golonka - Zmiany Zmiany Agata Golonka Filip Stefański s.c.
- Mateusz Kowalewski - prezes, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.
- Weronika Pochylska - koordynatorka kampanii RoślinnieJemy , -
- Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka bloga kuchniokracja.hanami.pl oraz książek o trendach w kuchni azjatyckiej i „Polish Culinary Paths”
- Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl
- Tomek Woźniak - trendsetter kulinarny