
Paulina Piwowarek
Firma: PortalSpozywczy.pl
Stanowisko: redaktor prowadząca
Bierze udział w sesjach:
-
Polska gastronomia u progu wielkiego rozkwitu
- Gastronomia bez okazji – HoReCa rośnie w siłę dzięki bogaceniu się Polaków
- Zaplątani w gąszczu przeterminowanych przepisów prawnych
- Zyski dzięki HoReCa – kto docenia rolę sektora?
- Gastronomia niejedno ma imię – wachlarz nowych konceptów
- Rynek pracy największym wyzwaniem sektora?
Polska gastronomia u progu wielkiego rozkwitu
- Zbigniew Dolata - dyrektor ds. rozwoju , sieć kawiarni Etno Cafe!
- Adrian Feliks - właściciel, SPOON Adrian Feliks
- Krzysztof Janiszewski - restaurator, Senses Restaurant
- Stanisław Magdij - dyrektor operacyjny, QLT Restaurant & Bar
- Paulina Piwowarek - redaktor prowadząca, PortalSpozywczy.pl
- Damian Rybak - dyrektor Marki Pizza Hut Dine in/ Amrest Holding
-
Dostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIDostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
- Jak osiągnąć kompromis między lokalnością, świeżością, jakością a ceną finalną
- Dostawcy uważnie śledzą trendy czy sami je kreują?
- Pochodzenie ma znaczenie – siła lokalnych dostawców
- Od małej manufaktury po dostawcę wielkiej sieci – case study
- Dziecko w centrum uwagi szefa kuchni
- Co się jeszcze „nie przejadło" – klienci restauracji oczekują „więcej”
Dostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
- Łukasz Błażejewski - dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit
- Marcin Ceran - bloger, pojedzone.pl
- Piotr Niemiec - właściciel, Gastromall Group
- Paulina Piwowarek - redaktor prowadząca, PortalSpozywczy.pl
- Marcin Szworak - współwłaściciel, Makarun.Eu Sp. z o.o.
- Marcin Wachowicz - restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli