
Marcin Suski
Firma: Krowarzywa Vegan Burger
Stanowisko: manager ds. franczyzy
Manager z wieloletnim doświadczeniem w branży dóbr konsumpcyjnych i FMCG. Specjalista w zakresie budowania zespołów, zarządzania, sprzedaży i coachingu. Obecnie manager ds. franczyzy Krowarzywa.
Prywatnie biegacz ultra i trener personalny. Nie wyobraża sobie życia bez biegania. Regularnie uczestniczy w biegach ulicznych, ultramaratonach i długodystansowych biegach górskich. Propaguje zdrowy tryb życia i świadome odżywianie, bazując na pokarmach roślinnych. Swoją pracą i życiem prywatnym udowadnia, że dieta roślinna może być szybka, zdrowa i smaczna.
Bierze udział w sesjach:
-
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIPrzyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Mleko prosto od krowy, rzemieślnicze piwo, jabłko od sadownika – konsumenci wyczuleni na punkcie pochodzenia
- żywności
- Kooperatywy spożywcze, miejskie ogrody, RWS-y – trendy społeczne wyznaczają kierunki rozwoju żywności
- Pasja i historia producenta kreują smak produktu
- Stare receptury nigdy się nie „przejedzą” – tradycja największą innowacją
- „Babunia” na etykiecie sprzeda wszystko
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Maciej Bartoń - pełnomocnik zarządu, Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
- Izabela Byszewska - prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Katarzyna Rogowska - szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz - dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Helena Suchodolska - pomysłodawczyni i główna koordynatorka, Gliwicka Kooperatywa Spożywcza Tomata
- Marcin Suski - manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Roman Wieczorkiewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl