Maciej Bartoń
Firma: Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
Stanowisko: pełnomocnik zarządu
Bierze udział w sesjach:
-
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIPrzyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Mleko prosto od krowy, rzemieślnicze piwo, jabłko od sadownika – konsumenci wyczuleni na punkcie pochodzenia
- żywności
- Kooperatywy spożywcze, miejskie ogrody, RWS-y – trendy społeczne wyznaczają kierunki rozwoju żywności
- Pasja i historia producenta kreują smak produktu
- Stare receptury nigdy się nie „przejedzą” – tradycja największą innowacją
- „Babunia” na etykiecie sprzeda wszystko
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Maciej Bartoń - pełnomocnik zarządu, Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
- Izabela Byszewska - prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Katarzyna Rogowska - szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz - dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Helena Suchodolska - pomysłodawczyni i główna koordynatorka, Gliwicka Kooperatywa Spożywcza Tomata
- Marcin Suski - manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Roman Wieczorkiewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl