
Łukasz Błażejewski
Firma: 7th Street, Meat & Fit
Stanowisko: dyrektor ds. franczyzy
Łukasz Błażejewski zarządza rozwojem sieci restauracji z kuchnią amerykańską pod marką „7th Street- Bar & Grill” oraz sieci punktów gastronomicznych pod marką „Meat & Fit”. Wcześniej w 2005 roku założył firmę doradztwa finansowego „Gold Finance Doradcy Finansowi”. Następnie w 2008 roku stworzył projekt franczyzowy i na bazie tego projektu w 2 markach Gold Finance i Star Finance powstało ponad 50 placówek w całej Polsce. W 2011 sprzedał wszystkie udziały Panu Markowi Jutkiewiczowi znanemu z m.in. branży FMCG.
Bierze udział w sesjach:
-
Dostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIDostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
- Jak osiągnąć kompromis między lokalnością, świeżością, jakością a ceną finalną
- Dostawcy uważnie śledzą trendy czy sami je kreują?
- Pochodzenie ma znaczenie – siła lokalnych dostawców
- Od małej manufaktury po dostawcę wielkiej sieci – case study
- Dziecko w centrum uwagi szefa kuchni
- Co się jeszcze „nie przejadło" – klienci restauracji oczekują „więcej”
Dostawcy HoReCa - sprostać nie tylko wymaganiom szefów kuchni, ale i potrzebom gości
- Łukasz Błażejewski - dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit
- Marcin Ceran - bloger, pojedzone.pl
- Piotr Niemiec - właściciel, Gastromall Group
- Paulina Piwowarek - redaktor prowadząca, PortalSpozywczy.pl
- Marcin Szworak - współwłaściciel, Makarun.Eu Sp. z o.o.
- Marcin Wachowicz - restaurator, współzałożyciel, Aioli Cantine Bar Café Deli