
Krzysztof Cybruch
Gdańszczanin w Warszawie. Absolwent Akademii Wychowania Fizycznego oraz Uniwersytetu Gdańskiego. Trener i medalista mistrzostw polski w lekkiej atletyce. Finalista międzynarodowego maratonu kreatywności internetowej we Francji.
Niegdyś odpowiedzialny za budowanie sieci sprzedażowych. Przez następne lata związany z branżą marketingu i reklamy.
Założyciel Targu Śniadaniowego, Targu Rybnego, odpowiedzialny za Bazar Koszyki, ostatnio także szef komercjalizacji Hali Gwardii.
Bierze udział w sesjach:
-
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCIPrzyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Mleko prosto od krowy, rzemieślnicze piwo, jabłko od sadownika – konsumenci wyczuleni na punkcie pochodzenia
- żywności
- Kooperatywy spożywcze, miejskie ogrody, RWS-y – trendy społeczne wyznaczają kierunki rozwoju żywności
- Pasja i historia producenta kreują smak produktu
- Stare receptury nigdy się nie „przejedzą” – tradycja największą innowacją
- „Babunia” na etykiecie sprzeda wszystko
Przyszłość leży w tradycji - naturalność, lokalność i prostota budują zaufanie konsumentów
- Maciej Bartoń - pełnomocnik zarządu, Stowarzyszenie „Polska Ekologia”
- Izabela Byszewska - prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Katarzyna Rogowska - szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz - dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Helena Suchodolska - pomysłodawczyni i główna koordynatorka, Gliwicka Kooperatywa Spożywcza Tomata
- Marcin Suski - manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Roman Wieczorkiewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl
-
Lokal bez adresu: targi śniadaniowe, nocne markety, foodtrucki
- Gotowanie w każdych warunkach – od ulicy po masowe festiwale
- Street food wyznacza trendy w lokalach
- Koncept na próbę – ulica prawdę ci powie
- Street food na świecie kontra polskie realia
- Idea wspólnego jedzenia w nietypowych warunkach i w formie imprezy
- Food markety w Polsce kopią wielkich europejskich hal targowych czy unikalną koncepcją?
Lokal bez adresu: targi śniadaniowe, nocne markety, foodtrucki
- Marcin Ceran - bloger, pojedzone.pl
- Krzysztof Cybruch - twórca Targu Śniadaniowego i Targu Rybnego, szef komercjalizacji Hali Gwardii, wspólnik FoodHall Poland
- Marcin Czubak - szef kuchni
- Karol Kiedrowski - właściciel, Akita Ramen
- Piotr Kołodziej - dyrektor, FoodFest
- Grzegorz Kubarek - właściciel, Street Slow Food
- Dariusz Miszczyk - właściciel, Street Slow Food
- Michał Skoczek - założyciel bloga Street Food Polska , blog Street Food Polska
- Jakub Szymanek - dziennikarz, portalspozywczy.pl