Jarosław Śliwka
Firma: Gastronomia Śląsk
Stanowisko: szef kuchni
Bierze udział w sesjach:
-
Od kelnera do menedżera - wyzwania gastronomicznego rynku pracy
- Płaca minimalna i jej wpływ na rentowność sektora HoReCa
- Niedopasowany model edukacji personelu do oczekiwań pracodawców
- Talent kulinarny w kuchni. Sztuka zarządzania pracownikami
- Praca w gastronomii – zatrudnienie na krótko i bez zobowiązań?
- Obcokrajowcy rosnącym zasobem personalnym polskiej gastronomii
- Pracownik vs. pracodawca – czy wzajemne oczekiwania da się pogodzić?
- Kucharz superbohaterem popkultury i gwarancją sukcesu lokalu?
Od kelnera do menedżera - wyzwania gastronomicznego rynku pracy
- Mariusz Bukowski - Gastronomia Śląska
- Patryk Krysta - szef kuchni, założyciel Gastronomii Śląsk
- Wojciech Krzak - szef kuchni, Restauracja Styl 70
- Bogusław Łach - manager, Restauracja Villa Gardena
- Justyna Ładzińska - manager, Restauracja Cadenza
- Sławomir Ogierman - szef kuchni, właściciel, Tele Catering
- Jarosław Śliwka - szef kuchni, Gastronomia Śląsk