
Edyta Kochlewska
Firma: magazyn Rynek Spożywczy
Stanowisko: redaktor naczelna
Bierze udział w sesjach:
-
SESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCISESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
- Żywieniowi hedoniści – jedzenie jako wartość i przyjemność
- Od pożywienia do sztuki – w którą stronę ewoluuje jedzenie?
- Kucharz uczy, bawi i kreuje nowe trendy żywieniowe
- Syci, piękni i mądrzy – czy żywność może spełniać marzenia?
- Konsumencka psychoza, czyli co nam szkodzić, a co pomaga? Walka z mitami na temat żywności
- Jak projektować żywność, by zaspokoić potrzeby nowoczesnych konsumentów
- Start-upy, innowacje spożywcze, trendsetterzy – czy potrzeba jest zawsze matką wynalazku?
- Polski przemysł spożywczy w gotowości na żywieniową rewolucję
SESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
- Dariusz Barański - szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Dominiak - dyrektor generalny, Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza
- Andrzej Gantner - dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Honorata Jarocka - analityk ds. żywności i napojów w Polsce, Mintel
- Marcin Kardas - Program Manager RIS, EIT Food CLC North-East
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
- Marek Moczulski - prezes zarządu, Bakalland SA
- Adam Mokrysz - prezes zarządu, Mokate SA
- Bogdan Woźniak - zastępca prezesa ds. handlu, Spółdzielnia Dostawców Mleka w Wieluniu
-
SHORT STORIES - przegląd ciekawych konceptów gastronomicznych i projektów kulinarnych
PRELEGENCISHORT STORIES - przegląd ciekawych konceptów gastronomicznych i projektów kulinarnych
- Adrian Feliks - właściciel, SPOON Adrian Feliks
- Nestor Grojewski - szef kuchni
- Marta Grudzień - blog Ourtime.pl
- Agnieszka Jasińska - Kulinarne Nawigacje
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
- Paweł Łukasik - Gotowanie z Pasją
- Grzegorz Targosz - Gotowanie z Pasją
-
SHORT STORIES - przegląd ciekawych konceptów gastronomicznych i projektów kulinarnych
PRELEGENCISHORT STORIES - przegląd ciekawych konceptów gastronomicznych i projektów kulinarnych
- Tomasz Bączkowski - zwycięzca 3. edycji Bake Off - Ale Ciacho!
- Jolanta Kleser - Pracownia Smaku
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
- Wawrzyniec Maziejuk - członek zarządu, Stowarzyszenie „Polska Ekologia”