Dariusz Barański
Firma: Concept 13, Likus Restauracje
Stanowisko: szef kuchni
Bierze udział w sesjach:
-
SESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCISESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
- Żywieniowi hedoniści – jedzenie jako wartość i przyjemność
- Od pożywienia do sztuki – w którą stronę ewoluuje jedzenie?
- Kucharz uczy, bawi i kreuje nowe trendy żywieniowe
- Syci, piękni i mądrzy – czy żywność może spełniać marzenia?
- Konsumencka psychoza, czyli co nam szkodzić, a co pomaga? Walka z mitami na temat żywności
- Jak projektować żywność, by zaspokoić potrzeby nowoczesnych konsumentów
- Start-upy, innowacje spożywcze, trendsetterzy – czy potrzeba jest zawsze matką wynalazku?
- Polski przemysł spożywczy w gotowości na żywieniową rewolucję
SESJA INAUGURACYJNA - Żywność w centrum uwagi świata; jedzenie w randze sztuki
- Dariusz Barański - szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Dominiak - dyrektor generalny, Krajowa Rada Drobiarstwa – Izba Gospodarcza
- Andrzej Gantner - dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Honorata Jarocka - analityk ds. żywności i napojów w Polsce, Mintel
- Marcin Kardas - Program Manager RIS, EIT Food CLC North-East
- Edyta Kochlewska - redaktor naczelna, magazyn Rynek Spożywczy
- Marek Moczulski - prezes zarządu, Bakalland SA
- Adam Mokrysz - prezes zarządu, Mokate SA
- Bogdan Woźniak - zastępca prezesa ds. handlu, Spółdzielnia Dostawców Mleka w Wieluniu