A B C D F G I J K L Ł M N O P R S Ś T W
Adam Tubilewicz

Adam Tubilewicz

Firma: portalspozywczy.pl, Rynek Spożywczy

Stanowisko: dziennikarz

Bierze udział w sesjach:

  • Future foods - dziś ciekawostka, jutro - silny trend

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Future foods - dziś ciekawostka, jutro - silny trend

    • Kuchnia 4.0 – „bezmięsne” mięso, jadalne owady, warzywne desery, prozdrowotne słodycze
    • 2
    • Convenience i technologia wpływają na rozwój oferty producentów
    • Social media wylęgarnią kulinarnych trendów – prosecco, hummus i buraki hitem Instagrama
    • Skąd pochodzą żywieniowe ciekawostki – jak wyczuć trend?
    • Świat zwariował na punkcie ramenu, kiszonek, antycznych zbóż, spiruliny, poke bowl. Co dalej?

    Future foods - dziś ciekawostka, jutro - silny trend

    • Angelika Borysiak - social media i marketing manager, zawodowo związana z branżą gastronomiczną i hotelarską
    • Marta Glinka - ekspert ds. trendów kulinarnych, konsultant marketingowy sektora spożywczego, blogerka restauracyjna (Restaurantica.pl), właścicielka portalu Warsawfoodie.pl
    • Agata Golonka - Zmiany Zmiany Agata Golonka Filip Stefański s.c.
    • Mateusz Kowalewski - prezes, HORTIMEX PLUS Sp. z o.o. Sp. K.
    • Weronika Pochylska - koordynatorka kampanii RoślinnieJemy , -
    • Magdalena Tomaszewska-Bolałek - autorka bloga kuchniokracja.hanami.pl oraz książek o trendach w kuchni azjatyckiej i „Polish Culinary Paths”
    • Adam Tubilewicz - dziennikarz, portalspozywczy.pl, Rynek Spożywczy
    • Tomek Woźniak - trendsetter kulinarny
  • Cyfryzacja i digitalizacja wymuszają zmiany na rynku FMCG i HoReCa

    ZOBACZ WIĘCEJ PRELEGENCI
     

    Cyfryzacja i digitalizacja wymuszają zmiany na rynku FMCG i HoReCa

    • Koniec z jedzeniem na telefon – internet przyszłością zamówień
    • E-kelner nie pomyli zamówienia
    • Tajniki współpracy restauracji z serwisami do zamówień
    • Social media wylęgarnią opinii i skandali
    • Zaaplikowana gastronomia – urządzenia mobilne prowadzą do restauracji
    • Życie bez portfela – nowoczesne formy płatności w restauracjach

    Cyfryzacja i digitalizacja wymuszają zmiany na rynku FMCG i HoReCa

POWRÓT

Facebook

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP ON-LINE Sp. z o.o.