• Maurycy Szwajkajzer

    inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO. Wspiera największe międzynarodowe firmy handlowe i produkcyjne w transformacji związanej z czynnikami chłodniczymi a także pomaga zmniejszyć koszty związane z branżą chłodniczą. Po ukończeniu Politechniki Warszawskiej zajmował się chłodnictwem w Polsce, Francji i Rosji, gdzie zebrał doświadczenie niezbędne do pracy w międzynarodowych zespołach.

  • Paweł Gruba

    manager, rekruter i trener młodej kadry. Ekspert w zarządzaniu budżetem, planowania działań marketingowych. Jest prelegentem i panelistą na konferencjach branżowych oraz wykładowcą na uczelniach wyższych. Od sześciu sezonów jest managerem restauracji w programie Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia, gdzie dowodzi salą i zespołem kelnerskim. Posiada wieloletnie doświadczenie w otwieraniu i zarządzaniu restauracjami.

  • Piotr Rogowski

    doradca gastronomiczny aktywnie współpracujący z ponad 150+ lokalami w Polsce. Dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni. Jego nowoczesne podejście do zarządzania kosztem oraz personelem usłyszało już tysiące słuchaczy, gdzie zaproponowane rozwiązania cieszą się wysoką oceną merytoryczną. Swoje comiesięczne rozmowy z klientami traktuje prawie jak badania rynku gastronomicznego, dzięki czemu przekazywana wiedza jest stale poszerzana o nowe pomysły i rozwiązania.

  • Piotr Borecki

    wiceprezes i członek Stowarzyszenia Kelnerów Polskich. Certyfikowany kelner, posiadający wieloletnie doświadczenie kelnerskie w zawodzie ( m.in. Restauracja Leśniczówka, Rezydencja Pod Wiatrakiem, Gościniec Zodiac Rzuchów, Restauracja Kameralna w hotelu Piaskowy w Pszczynie). Prowadzi szkolenia kelnerskie dla młodzieży w szkołach gastronomicznych jak również w Centrum Kulinarnym oraz innych placówkach gastronomicznych. Świadczy mobilne usługi barmańskie i profesjonalną obsługę kelnerską (www. szkoleniakelnerskie.pl).

  • Beata Białowąs

    dyrektor, Naczelna Izba Rzemieślnicza oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach (największa i najstarsza organizacja samorządu gospodarczego na Śląsku). Zajmuje się realizacją projektów finansowanych ze środków Unii Europejskiej, oświatą zawodową, tematyką związaną z samorządem gospodarczym oraz społeczną odpowiedzialnością biznesu.

  • Damian Rdzanek

    dyrektor ds. Klientów Kluczowych RATIONAL (producenta i globalnego lidera technologii konwekcyjno- parowej) odpowiedzialny w Polsce za współpracę z klientami sieciowymi oraz istotnymi klientami dla biznesu RATIONAL w Polsce. Wieloletnie doświadczenie w pracy z klientami indywidualnymi, sieciowymi, śledzenie trendów rynkowych, praca z kategorią produktów „ultra fresh”, produktami masowymi oraz premium, nowymi technologiami oraz branżą technologiczną. Szeroko rozumiana branża FMCG z perspektywy producentów, sieci, zachowań konsumenckich oraz trendów branżowych to pasja dzięki której od lat z sukcesami realizuję projekty dla polskich oraz zagranicznych inwestycji w Polsce.

  • Aneta Kowalska

    technolog żywności, certyfikowany auditor wiodący systemów zarządzania jakością żywności. Właściciel firmy szkoleniowej i doradczej SENSORYKA, w zakresie systemów jakości. Wspiera firmy sektora branży spożywczej w budowaniu i utrzymywaniu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Wieloletni i doświadczony ekspert food safety dla branży HoReCa- współpracuje z hotelami i restauracjami na terenie całej Polski- jej szkolenia i audyty gastronomii pozwalają żywić zdrowo i bezpiecznie. 

  • Angelika Borysiak

    social media i marketing manager, prelegent, szkoleniowiec, od lat zawodowo związana z branżą gastronomiczną i hotelarską. Nieoceniona, ale doceniana w budowaniu strategii i prowadzeniu zintegrowanych działań marketingowych dla nowych, jak i istniejących lokali. Wyspecjalizowana w obsłudze sektora HoReCa – kreuje marki i dba o ich rozwój. Tworzy strategie komunikacji, serwuje niebanalne rozwiązania, karmi pomysłami i zaraża entuzjazmem.

Facebook

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP ON-LINE Sp. z o.o.