Unikalne wydarzenie biznesowe
i kulinarne branży spożywczo-gastronomicznej
powraca!

11-13 marca 2018 • Międzynarodowe Centrum Kongresowe w Katowicach

PRZECZYTAJ OBSZERNĄ RELACJĘ Z OSTATNIEJ EDYCJI
 
nowatorska formuła spotkania profesjonalistów i pasjonatów

FOLDER FOODSHOW 2018

Dowiedz się więcej o nowej edycji Wydarzenia, zobacz, jak było rok temu.

Zamknij ×

Polecają Food Show

ANDRZEJ POLAN, szef kuchni, właściciel restauracji Mała Polana Smaków

DOMINIK DURAJ, szef kuchni restauracji Villa Gardena

ADRIAN FELIKS, szef kuchni i właściciel SPOON

EDYTA KOCHLEWSKA, redaktor naczelna redakcji „Rynku Spożywczego” i Portalspożywczy.pl

Polski rynek gastronomiczny stale się rozwija, zmieniają się trendy, oczekiwania i upodobania klientów. Warto je obserwować, analizować, ale również podejmować dyskusje na tematy dotyczące branży, by rynek HoReCa rósł w siłę. Dlatego też cenimy inicjatywy, które stają się platformą do spotkań z producentami żywności, dostawcami, ale też konkurencją i potencjalnymi klientami naszych restauracji. Liczę, że Food Show zgromadzi wielu uczestników i okaże się ciekawym wydarzeniem zarówno dla branży, jak i konsumentów, wartym kolejnych edycji.

SYLWESTER CACEK, Prezes Zarządu, Sfinks Polska

Food Show to nowe, świeże wydarzenie, jakiego brakowało na kulinarnej mapie Śląska. To aż 3 dni wystaw, prezentacji, degustacji i spotkań. Miejsce, gdzie wszyscy pasjonaci dobrej kuchni mogą podzielić się z innymi swoją pracą i pasją. Wszystkich głodnych nowych doświadczeń zapraszam do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. Do zobaczenia w marcu!

MIŁOSZ KOWALSKI, szef kuchni hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport

Facebook