Download agenda in PDF

10:00-10:30

  • Centrum Kulinarne - Pasty, makarony, nudlle – „w prostocie smak”

    MORE
     

    Pokaz kulinarny: przygotowanie sosu pomidorowego do sporządzania pasty na bazie pomidorów. Dodatki i składniki do skomponowania własnego dania-makaronu. Ewolucja pizzy – od podpłomyka –do pizzy na patyku

    Gotuje: Krzysztof Gawlik

10:00-11:15

  • GASTROSILESIA - Rewolucja w chłodnictwie przemysłowym i retail.

    MORE
     

10:00-11:30

  • INAUGURATION SESSION - Food at the centre of the world’s attention; food as an art

    MORE SPEAKERS
     
    • Food hedonists – food as a value and pleasure
    • From food to art – in which direction does food evolve?
    • A cook teaches, entertains and creates new culinary trends
    • Full, beautiful and smart – can food make dreams come true?
    • Consumer psychosis, what is good or bad for us? Combating food myths
    • How to design food to satisfy the needs of modern consumers
    • Start-ups, food innovations, trendsetters – is necessity always the mother of invention?
    • The Polish food industry is ready for a dietary revolution

10:45-11:45

  • Centrum Kulinarne - Street Food - Kulinarna podróż po świecie

    MORE
     

    Pokaz kulinarny:
    WIETNAM – BANH MI
    TAJLANDIA – Ekspresowe Stiku Rice Mango

    Gotuje: Tomek Woźniak, Trendsetter kulinarny, CEO Easycatering.pl

11:45-13:15

  • GASTROSILESIA - Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku.

    MORE
     

12:00-13:00

  • Centrum Kulinarne - Przepis na dobre zdjęcie

    MORE
     

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
    1. Kultura estetyczna a percepcja jakości artystycznej zdjęć
    2. Jak trendy konsumencie determinują prace nad przygotowaniem materiału zdjęciowego i graficznego.
    3. Marketingowy aspect‚ food styling’u.
    SKŁADNIKI:
    1. Food styling: tło zdjęcia, scenografia, kolorystyka, kompozycja, ludzie na zdjęciach.
    2. Rodzaje zdjęć kulinarnych.
    SPOSÓB PODANIA:
    1. Przedstawienie krok po kroku jak powstaje zdjęcie na konkretnym przykładzie.
    2. Przykład pokazania zdjęcia jednego produktu na 3 sposoby.

    Spotkanie poprowadzą:
    Anna Seroczyńska, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing / Karolina Osuch, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing

12:00-13:30

13:10-13:50

  • Centrum Kulinarne - Deser Ala cart

    MORE
     

    Gotuje: Mariusz Roch – Poland National Culinary Team

13:30-14:45

  • GASTROSILESIA - Robot, jadło podawca, kelner kto dzisiaj obsługuje gości w restauracji?

    MORE
     

14:00-15:00

  • Centrum Kulinarne - Kuchnia bezglutenowa

    MORE
     

    Pokaz kulinarny: Risotto z kalafiora z curry z soczewicy i boczniaków oraz budyń z kaszy jaglanej ze słonym karmelem i marynowanymi owocami

    Gotuje: Adrian Feliks, kucharz, założyciel, SPOON Adrian Feliks

14:30-15:45

15:00-16:30

  • GASTROSILESIA - Policzalny biznes. Zarządzanie kosztami w gastronomii

    MORE
     

15:15-16:15

  • Centrum Kulinarne - Roślinnie jemy

    MORE
     

    Gotują: Roślinnie jemy oraz Michał Bobiński, szef kuchni, Tel Aviv Food & Wine

19:00

  • The Food Show Star Gala

    MORE
     
Facebook

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP ON-LINE Sp. z o.o.