Download agenda in PDF

10:00-10:30

  • Centrum Kulinarne - Pasty, makarony, nudlle – „w prostocie smak”

    MORE
     

    Pokaz kulinarny: przygotowanie sosu pomidorowego do sporządzania pasty na bazie pomidorów. Dodatki i składniki do skomponowania własnego dania-makaronu. Ewolucja pizzy – od podpłomyka –do pizzy na patyku

    Gotuje: Krzysztof Gawlik

10:00-11:15

  • GASTROSILESIA - Rewolucja w chłodnictwie przemysłowym i retail.

    MORE
     

10:00-11:30

  • INAUGURATION SESSION - Food at the centre of the world’s attention; food as an art

    MORE SPEAKERS
     
    • Food hedonists – food as a value and pleasure
    • From food to art – in which direction does food evolve?
    • A cook teaches, entertains and creates new culinary trends
    • Full, beautiful and smart – can food make dreams come true?
    • Consumer psychosis, what is good or bad for us? Combating food myths
    • How to design food to satisfy the needs of modern consumers
    • Start-ups, food innovations, trendsetters – is necessity always the mother of invention?
    • The Polish food industry is ready for a dietary revolution

10:45-11:45

  • Centrum Kulinarne - Street Food - Kulinarna podróż po świecie

    MORE
     

    Pokaz kulinarny:
    WIETNAM – BANH MI
    TAJLANDIA – Ekspresowe Stiku Rice Mango

    Gotuje: Tomek Woźniak, Trendsetter kulinarny, CEO Easycatering.pl

11:45-13:15

  • GASTROSILESIA - Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku.

    MORE
     

12:00-13:00

  • Centrum Kulinarne - Przepis na dobre zdjęcie

    MORE
     

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
    1. Kultura estetyczna a percepcja jakości artystycznej zdjęć
    2. Jak trendy konsumencie determinują prace nad przygotowaniem materiału zdjęciowego i graficznego.
    3. Marketingowy aspect‚ food styling’u.
    SKŁADNIKI:
    1. Food styling: tło zdjęcia, scenografia, kolorystyka, kompozycja, ludzie na zdjęciach.
    2. Rodzaje zdjęć kulinarnych.
    SPOSÓB PODANIA:
    1. Przedstawienie krok po kroku jak powstaje zdjęcie na konkretnym przykładzie.
    2. Przykład pokazania zdjęcia jednego produktu na 3 sposoby.

    Spotkanie poprowadzą:
    Anna Seroczyńska, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing / Karolina Osuch, Hungry Friends, stylizacja i fotografia jedzenia, food marketing

12:00-13:30

13:10-13:50

  • Centrum Kulinarne - Deser Ala cart

    MORE
     

    Gotuje: Mariusz Roch – Poland National Culinary Team

13:30-14:45

  • GASTROSILESIA - Robot, jadło podawca, kelner kto dzisiaj obsługuje gości w restauracji?

    MORE
     

14:00-15:00

  • Centrum Kulinarne - Kuchnia bezglutenowa

    MORE
     

    Pokaz kulinarny: Risotto z kalafiora z curry z soczewicy i boczniaków oraz budyń z kaszy jaglanej ze słonym karmelem i marynowanymi owocami

    Gotuje: Adrian Feliks, kucharz, założyciel, SPOON Adrian Feliks

14:30-15:45

15:00-16:30

  • GASTROSILESIA - Policzalny biznes. Zarządzanie kosztami w gastronomii

    MORE
     

15:15-16:15

  • Centrum Kulinarne - Roślinnie jemy

    MORE
     

    Gotują: Roślinnie jemy oraz Michał Bobiński, szef kuchni, Tel Aviv Food & Wine

19:00

  • The Food Show Star Gala

    MORE
     
Facebook

New Privacy Policy and information clauses

In connection with visiting our websites, we process your IP address, cookies and similar data on user activity or devices. If these data allow to identify your identity, then they will be treated as personal data in accordance with the Regulation of the European Parliament and of the Council 2016/679 (GDPR).

The administrator of this data, goals and grounds for processing and other information required by the GDPR can be found in the Privacy Policy under this link.

If you also use other services available through our services, we also process your personal data provided when creating an account, registration for events, subscription, newsletter, alerts and online services (including Premium Zone, reports, rankings or licence for reprints).

The administrator of this data, goals and grounds for processing and other information required by the GDPR can also be found in the Privacy Policy under this link.

Data collected for the needs of various services can be processed for different purposes, on different grounds and by different data administrators.

Remember that in connection with the processing of personal data you have a number of guarantees and rights, and above all the right to revoke the consent and to object to the processing of your data. These rights will be strictly observed by us. So if you do not agree with our assessment of the necessity of processing your data or if you have other reservations in this regard, be sure to submit an objection or send us your objections to the address odo@ptwp.pl. The withdrawal of consent shall not affect the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal.

At any time, you can define the conditions for storing and accessing cookies in your web browser settings.

If you agree to use of cookie technology, please click the below "Go to the website" button.

Management Board of PTWP-ONLINE Sp. z o.o.