W konkursie Food Show Star nagrodzimy Najlepszego Dostawcę produktów spożywczych dla sektora HoReCa oraz Najlepszy Produkt spożywczy dla sektora HoReCa.

Do konkursu zapraszamy producentów, przetwórców, dystrybutorów i hurtowników żywności, którzy chcą pochwalić się swoimi sztandarowymi produktami, które wyróżniają się jakością i recepturą, a także dostawców, którzy mają już osiągnięcia na rynku HoReCa, ale chcą umacniać swoją pozycję i pozyskiwać nowych klientów.

Nagroda Food Show Star to szansa dla firm spożywczych i dostawców na wyróżnienie się na rynku dostawców dla sektora HoReCa i pozyskanie nowych klientów w gronie restauracji, hoteli, firm cateringowych.

Nagrody przyznane zostaną przez Jury złożone z szefów kuchni oraz przedstawicieli mediów, które opiniuje produkty oraz firmy zgłoszone do nagrody.

Nagrody Food Show Star zostaną wręczone 16 marca 2017 r. podczas uroczystej wieczornej gali, która będzie finałem pierwszego dnia Food Show - unikalnego wydarzenia biznesowego i kulinarnego dla branży spożywczej i HoReCa.

REGULAMIN ZGŁOSZEŃ DO KONKURSU FOOD SHOW STAR

• Zgłoszenie produktu i dostawcy oraz uczestnictwo w konkursie jest darmowe i nie wiąże się z żadnymi opłatami.

• Zgłoszenia konkursowe są przyjmowane w dwóch kategoriach: Najlepszy Dostawca dla sektora HoReCa oraz Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa w formule online do końca dnia 10 lutego 2017 r.

Zgłoszenie do konkursu na Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa następuje poprzez wypełnienie FORMULARZA.

• Jedna firma może przesłać najwyżej 2 propozycje produktów żywnościowych lub 2 linii produktowych w kategorii Food Show Star Najlepszy Produkt dla sektora HoReCa.

• Do zgłoszenia należy dołączyć maksymalnie 2 zdjęcia produktu, wysyłając je na adres e-mail: foodshow@portalspozywczy.pl. W temacie maila prosimy o wpisanie nazwy produktu zgłoszonego do konkursu. Maksymalna waga maila nie może przekroczyć 10 MB.

• Dodatkowe punkty zostaną przyznane tym produktom, które będą posiadały rekomendację kucharza/firmy z sektora HoReCa, która używa i poleca dany produkt. Treść rekomendacji należy wpisać we wskazanym miejscu formularza lub załączyć jako plik jpg/pdf.

Zgłoszenia w kategorii Food Show Star Najlepszy Dostawca dla sektora HoReCa należy dokonać poprzez wypełnienie FORMULARZA, który zawiera informacje o szerokości oferty, systemie zamówień, świadczonym serwisie oraz usługach dodatkowych. Za każdą z tych pozycji przyznawane są punkty w skali od 1 do 5.

• Dodatkowe punkty zostaną przyznane tym firmom, które będą posiadały rekomendację kucharza/firmy z sektora HoReCa, która poleca danego dostawcę. Treść rekomendacji należy wpisać we wskazanym miejscu formularza lub załączyć jako plik jpg/pdf.

• Organizator zastrzega, że informację o rozstrzygnięciu konkursu otrzymają jedynie nagrodzone firmy w terminie do dwóch tygodni przed oficjalnym wręczeniem nagród.

• Zwycięzcy zostaną nagrodzeni podczas Food Show, które odbędzie się w dniach 16-18 marca 2017 roku, w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach podczas wieczornej Gali (16 marca 2017 roku).

• Wszelkie pytania prosimy kierować na adres foodshow@portalspozywczy.pl lub telefonicznie: 22 550 69 27.

Jury konkursu Food Show Star 2017

  • Przemysław Błaszczyk, szef kuchni Manana Bistro & Wine Bar
  • Łukasz Błażejewski, Właściciel, 7th Street Bar & Grill
  • Marcin Czubak, szef kuchni Spacerowa 21
  • Adrian Feliks, szef kuchni, właściciel Spoon Studio Kulinarne,
  • Bartosz Gadzina, szef kuchni Beksien, Bielsko Biała
  • Krzysztof Kaliciński, business Development & Operations Director, Green Café Nero
  • Jacek Kluś, wiceprezes Sfinks Polska
  • Edyta Kochlewska, redaktor naczelna Rynek Spożywczy i dlahandlu.pl
  • Miłosz Kowalski szef kuchni hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport
  • Marcin Majchrzak, szef kuchni restauracji Magnolia, Dwór Kombornia
  • Paulina Mroziak, redaktor prowadząca portalspozywczy.pl
  • Piotr Niemiec, Prezes Zarządu Grupa Gastromall
  • Mariusz Pietrzak, szef kuchni Mazurkas Catering 360
  • Magdalena Piróg, Prezes Zarządu, Da Grasso
  • Rafał Sikora, manager Rynek Spożywczy
Facebook

Drodzy Użytkownicy!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd PTWP ON-LINE Sp. z o.o.