Food Show - największe święto żywności i kulinariów zaprasza miłośników gotowania i dobrego jedzenia. Podczas Food Show spotkacie swoich idoli: kucharzy, blogerów, fotografów jedzenia, dziennikarzy i krytyków kulinarnych, autorów książek kucharskich, którzy wynieśli jedzenie do rangi sztuki.
Poznacie nowatorskie sposoby wykorzystania produktów spożywczych, których na co dzień najlepsi kucharze używają w kuchni. Posmakujecie także całej gamy pysznych dań, przygotowanych przez lokalne i ogólnopolskie restauracje oraz celebrytów kulinarnych.
Wspólnie otworzymy sezon Street Food: zjadą do nas najlepsze food trucki, bistra, restauracje i producenci produktów regionalnych.
Scena premium | Scena wystawiennicza | Centrum kulinarne | Inne |
---|---|---|---|
16.00-17.00
Porady z zakresu diety roślinnej diet coacha Mireli Batog
|
14.00-16.00
Warsztaty kulinarne z Adrianem Feliksem dla szkół gastronomicznych |
||
17.10-18.00
Spotkanie z autorami bloga Gotowanie z Pasją: Paweł Łukasik oraz Grzegorz Targosz. |
Scena premium | Scena wystawiennicza | Centrum kulinarne | Inne |
---|---|---|---|
10.00-11.00 Zdrowa i sezonowa kuchnia roślinna ze Slowly Veggie |
|
||
11.00-12.00
Porady z zakresu diety roślinnej diet coacha Mireli Batog
|
11.00-12.00
Gotowanie z Pasją. Gotują Paweł Łukasik oraz Grzegorz Targosz, autorzy bloga gotowaniezpasja.pl, autorzy książek: Kipi Kasza, Retro Warzywa |
MiksuJEMY - Odkrywamy smaki. Miksujemy je w koktajlach i sałatkach. Warsztaty Szkoły na Widelcu Porady dietetyczne Szkoły na Widelcu |
|
12.00-12.45
Branża HoReCa w social mediach” – jak je ugryźć, jak prowadzić, czy za nie płacić i komu
|
12.00-13.00
Wykład:
|
13.00-14.00
Kuchnia w Biegu - "szybkie jedzenie, street food, zdrowa kuchnia”
|
Porady dietetyków dla odwiedzających |
13.00-14.00
Panel dyskusyjny na temat: „Jak ugryźć media, czyli branża HoReCa w mediach kulinarnych w Polsce” – jak zaistnieć PRowo, jak kontaktować się z mediami, blogerami i influencerami, kiedy płacić za reklamę w mediach, a kiedy nie, bezkosztowe formy promocji
|
|
14.15-15.30
Andrzej Polan. Pokaz kulinarny |
Spotkanie z autorami bloga Gotowanie z Pasją: Paweł Łukasik oraz Grzegorz Targosz (na stoisku Wydawnictwa) |
14.00-15.00
Panel dyskusyjny "Zdrowe zamienniki w kuchni roślinnej".
|
15.30-16.00
Stowarzyszenie Otwarte Klatki |
16.00-17.00
Pokaz kulinarny Weindich. Gotuje Sebastian Humski |
Konkursy na stoisku wydawnictwa Burda |
15.00-16.00
Porady z zakresu fotografii kulinarnej: prowadzenie fotograficy i blogerzy wydawnictwa Burda |
17.00-18.00
Strusia Kraina gotuje. |
|
|
16.00-16.30
Maciej Lenda – Menedżer ds. Produktów Skarbowych, Bank Zachodni WBK |
18.00-19.00
Jolanta Kleser – Pracownia Smaku. Pokaz kulinarny - PAELLA, danie którym uwiodłam jurorów Masterchef |
|
Bilety można kupić na miejscu w dniu wydarzenia oraz online.
5 zł – osoba dorosła
10 zł – bilet rodzinny
Osoby starsze (emeryci) i dzieci bezpłatnie
Wejście: wejście na teren Targów będzie od strony budynku NOSPR (ul. Olimpijska).
W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. O celach tego przetwarzania zostaniesz odrębnie poinformowany w celu uzyskania na to Twojej zgody. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).
Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.
Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).
Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.
Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.
Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.